Dolgozó anyaként nehéz helytállni, de van, aki segít rendet tenni a fejedben

Te is érezted úgy, hogy a sok teendő között nem találtad saját magad?

A sok apró és akár nagy elvégzett munka, feladat után is csak azt érezted, hogy semmi sem sikerül…?

Képzeld, én már megtanultam SIKERNEK megélni az apró dolgokat!

Megtanultam értékelni az elért sikereimet, amiket eddig semmibe sem vettem, nem hogy sikernek!

Hajlamosak vagyunk az adott helyzetben értékelni magunkat, pedig vissza kellene tekintenünk, hogy egy év alatt mi mindent megoldottunk, létrehoztunk!

Én türelmetlen ember vagyok, sokszor azonnal szeretném elérni a kívánt célt, és közben nem tudom értékelni azt, amit elértem idáig. Hogy kitűztem egy célt még kisgyermekként, és állatorvos lettem első nekifutásra, ehhez megcsináltam elsőre a középfokú nyelvvizsgát, hogy létrehoztam állatorvosi praxisomat egyedül, hogy aztán mertem váltani, és természetgyógyász lettem, hogy a család, a megélhetés miatt inkább hatósági állatorvosnak álltam, amit nem bántam meg…. Aztán létrehoztam egyedül egy saját márkát, a KreaBaby-t, megcsináltam a weboldalamat, aztán a webshopomat, minden nap új ötletek jutnak az eszembe, amiket próbálom formába önteni…

És a legfontosabb dolgot hagytam utoljára, a családomat, a három gyermekemet, mint legnagyobb sikert és boldogságot az életemben.

Viszont szerintem ANYAKÉNT a hétköznapi, apró sikereket kellene értékelnünk: minden gyereket sikerült eljuttatni az oviba, bölcsibe, suliba, sikerült ébédet főznünk, vagy vacsorát, közben felelnünk minden kiváncsi kérdésre, sikerült elvinni a gyerekeket az edzésekre, külön órákra, sikerült ellenőriznünk, hogy a gyerek kifaragta-e a ceruzáit, bepakolnia a táskába, és sikerült időben ágyba dugni őket, esti mesét olvasni nekik…. Ezek mellett a munkahely, vállalkozás feladatait el is felejtettem… A lista természetesen nem teljes…

Szóval LÁNYOK legyetek büszkék magatokra, hogy helytálltok minden egyes nap! 🙂 Ne feledjétek mind SZUPER ANYÁK vagytok!

——-

Szeretnél Te is segítséget?

Nekem Horváthné Pánczél Szilvia (business coach, üzleti tanácsadó) segített sokat, panaszkodásaim mögé látott, és a megfelelő kérdéseket tette föl nekem, amitől megláttam a fától az erdőt…:)

Köszönet érte!

Szilvi elérhetőségeit itt találod:

http://coachingmegoldasok.hu/coaching

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.