Mi a különbség a cumilánc és a takarócsipesz között?

Tegye fel a kezét, aki használ cumiláncot! Igen, gondoltam, hogy ilyen sokan vagytok… 

Akkor most tegye fel a kezét az, aki már használ Takarócsipeszt… Már kevesebben…

És tegye fel a kezét az, aki hagyta már el babakocsiról útközben a baba kedvenc játékát, vagy húzta már fel a baba takaróját menet közben kb. kismilliószor, vagy hagyta el a baba cumiját, persze amikor éppen nem volt cumilánchoz kötözve…. Igen, ismét jó sokan… 

És most jöjjön az összehasonlítás:

Első szempillantásra nagy a hasonlóság a két baba-mama kellék között, de közelebbről megnézve ordít a különbség: a takarócsipesz mindkét végén csat van, szemben a cumitartó lánccal, ahol csak az egyik végén találsz csipeszt.

 

pacifier-96504_640A cumiláncot általában a baba ruhájára csípteted, a takarócsipeszt nem a gyerekre, hanem a babakocsi textil részéhez, vagy ha nem tudod semmihez csíptetni, akkor a babakocsi vagy rácsos kiságy fém/fa rúdján körül vezetve mindkét csipeszt felrögzíted a rögzíteni való takaróhoz, játékhoz.

És a legfontosabb különbség: a cumiláncot CSAK a cumi felrögzítésére tudod használni, másra nem! Viszont a takarócsipesz a cumi felcsíptetésére NEM használható!

cropped-image-e1473330670472.jpeg

 

A Takarócsipesszel – a cumin kívül – minden más, a babakocsiról leesni, lecsúszni szándékozó tárgyat fel tudsz csíptetni, rögzíteni. (Például: a baba kedvenc rongyiját, játékát, az árnyékolót, a baba, gyerek takaróját. Használhatod éjszaka a kitakarózás megelőzésére (a takarót így nagyobb gyereknél is rögzíteni tudod) is, vagy hordozás közben.

 

A végeredmény: mindkettőre szükséged van (kivételt képeznek a nem cumizó babák anyukái, mert Nektek cumiláncra nincs szükségetek :))!

Remélem sikerült eloszlatnom néhány kételyt.

Nézd meg a többi fotót is a Takarócsipesz használatáról!

Katt ide:

https://kreababy.hu/termekkategoria/takarocsipesz/

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.