Rólunk

A KreaBaby márkáról, rólunk…

 

KreaBaby az a hely, ahol elfogadjuk, hogy MINDEN GYERMEK MÁS.

 

Viszont  közös is van bennük: a velük született kiváncsiság, és a kreativitásuk. És az, hogy a szülőkkel töltött idő a legértékesebb számukra. Minden család más. Ezért sem hiszünk a tömegtermékekben. 

Ebből a keverékből született KreaBaby.

Olyan tárgyakkal szeretnénk körülvenni csemetéinket, amelyek praktikusak, könnyebbé teszi a család életét nem nehezebbé, olyan játékokkal, amelyeket sokféleképpen lehet használni,  hiszen a gyermeki képzelet határtalan. 

Utazásaink során keresünk, kutatunk, felfedezünk, kipróbálunk… mi magunk is készítünk, kreálunk… kézműves, vagy dizájner termékeket, amelyek könnyebbé teszik a családok életét, amelyek kreatívak, amelyek megoldást kínálnak valamilyen problémára. Mert a világ nemcsak rózsaszín és kék, hanem színes és meghökkentő…  Ez a KreaBaby filozófiája. 

Hogy kik vagyunk mi? Egy nemzetközi család, spanyol apuka, magyar anyuka, magyar-spanyol kislány, akik állandóan költöznek és utaznak, sokat látnak a világból és ezt szeretnék átadni a KreaBaby-n keresztül. Most éppen Észak-Spanyolországban élünk, bár néhány hónapon belül újra költözünk. Spanyolországban is létrehoztunk a KreaBaby márkát, amin keresztül a saját kreálmányaink mellett magyar kézműves, vagy dizájner baba és gyermek termékeket szeretnénk megismertetni a spanyol családokkal. A KreaBaby-t nemcsak mi hárman alkotjuk, hanem anyukák és apukák egy csoportja, akik segítenek nekünk ebben a kreatív kalandban. 

 

Judith, Carlos és Mara

 

10446688_314709902028474_6847796352175205324_n