Szállítási és fizetési információk

  • Szállítási információk

A rendelés folyamata, regisztráció során történik a szállítási, számlázási cím megadása. Kérünk Téged, pontosan töltsd ki a mezőket, a későbbi problémák elkerülése érdekében! Webáruházunk a megrendelt terméket 2-10 munkanapon belül juttatja el neked, attól függően, hogy készleten lévő, vagy egyedi, rendelésre készülő termékről van-e szó. A Babzsákfotel rendelésre készül, 10 nap az elkészítési idő. Kérlek a csomagot kézbesítéskor átvétel előtt szíveskedj megvizsgálni, és ha sérült, vetess fel jegyzőkönyvet, s ne vedd át a csomagot!

Amennyiben a helyi kézbesítést választottad, úgy a GLS Futárszolgálat kézbesíti a megrendelt terméket/termékeket, miután a rendelés végösszege megérkezett bankszámlánkra.

A szállítási költség a termék mellett van feltüntetve.

A fizetés történhet banki előreutalással vagy PayPal rendszeren keresztül A szállítási idő a feladástól számított 1-2 munkanap. A futár munkanapokon 9 és 18 óra között szállítja ki a megrendelt terméket.

 

20.000 Ft feletti rendelés felett átvállaljuk a szállítás költségét, így a szállítás neked ingyenes!

Fizetési információk

A www.kreababy.hu webáruházban feltüntetett árak a mindenkori bruttó fizetendő árak. Az áruházban kétféle fizetési mód közül választhatsz. A végösszeget fizetheted banki átutalással és készpénzzel.

  1. Banki átutalással: a vásárolt termék és szállítási költség ellenértékét a következő bankszámlaszámra kell átutalnod K&HBank HU40-10402094-70525753-50561003, kedvezményezett neve Kiss Judith. A közlemény rovatban mindenképp tüntesd fel a rendelés számát! Amint a bankszámlánkon az összeg, postázzuk a megvásárolt terméket a megadott szállítási címre.
  2. Paypal rendszeren keresztül