PekePakk – a kézipoggyász rendszerező kisgyerekes családoknak

4.590 Ft

Mi az ami nélkül a rutinos, kisbabával utazó szülő nem indul el? A  túlélő táska. Amiben minden benne van szeparálva, könnyen hozzáférhetően, ami a kisgyermekes, kisbabás úthoz kellhet: étel, váltóruha, játékok és pelenkázószett. Ezek mind külön kis, könnyen felismerhető zacskóban, zsákban. Hogy akár a síró gyerekkel a karodban is egy mozdulattal megtaláld a megfelelő zsákot.

Ebben segít a PekePakk, a kézipoggyász rendszerező. Különféle színű kis zsákok, az ételes-italos zsák vízhatlan réteggel bélelve, hogy a kézipoggyászban – túlélőtaskában -pelenkázótáskában minden könnyen hozzáférhető legyen.

Elfogyott

Leírás

PekKépzeld el, hogy véletlenül leönti magát a pici és a váltóruha a hátizsák legalján van, ott is az összenyomódott banán mellett, és te a síró gyerekkel a karodban próbálod minél gyorsabban megtalálni a komplett váltóruha szettet. Ha ezt elképzelted és kirázott a hideg, akkor megérted, miért fontos, hogy a táska tartalma szét legyen osztva, kisebb zacskókra. Minden külön zacskóban vagy vászonzsákban, ami színéről mintájáról könnyen felismerhető. Minden kéznél legyen, rendben és a lehető legkisebb helyet foglalva.

 

A PekePakk szett három kis pamutzacskóból áll, mind uniszex és különféle mintájú, hogy könnyen megkülönböztethető legyen akár a hátizsák mélyén is.

Ez fontos, mert ha egy sima hátizsákban, táskában összeöntünk mindent, akkor annak káosz és idegeskedés lesz a vége.

 

Miért más ez, mint a bőrönd-rendszerező?

 

Mert, ahogy nevében is benne van a bőrönd-rendszerező a bőröndökre lett kitalálva. És a repülőn, a kocsiban, a buszon a lábunkhoz nem szokott beférni a bőrönd. Csak a hátizsák, kistáska, vagy a túlélőtáska, ahogy mi hívjuk.  Mint tapasztalt anyukák tudjuk, hogy a síró csecsemő, kisgyermek, nem szokta megvárni, míg megáll a kocsi, a repülőn kiköthetjük az övet, hogy a fejünk felett vagy csomagtartóban levő bőröndöt  kinyissuk.

 

Sok- sok kilométer megtétele után kisbabával, később totyogóval hosszabb-rövidebb utak alatt született meg a PekePakk ötlete. A kis színes vászonzsákoké (amelyikből egyik vízhatlan) , amelyek segítségével a kisbabával, kisgyermekkel utazó anyuka, apuka, még ha egyedül utazik is a kicsivel, mindent megtalál egy kézzel is, ami az út során szükséges lehet.

 

A PekePakk tartalma:

1 váltóruha zsák

1 játék és szórakozás zsák

1 vízhatlan étel és ital zsák

Mindez különböző színekben, és mintával, hogy könnyen felismerhető legyen a hátizsákban, pelenkatáskában. 

 

a PekePakk  jellemzői:

  • a gyerekekre méretezve – kicsi utazóknak, vidám kis zsákok
  • mosható, vidám mintás pamut huzat – hiszen a kalandozások alatt bepiszkolódhat
  • öko-tex pamutból készül – belül nyersvászon
  • könnyen nyitható és zárható
  • egy vízhatlan anyaggal bélelt zsák is tartozik a csomaghoz, az ételnek, italnak.

 

PekePárna tudnivalók:

A zsákok mérete:

  • magassága: 25 cm
  • szélessége: 23 cm
  • szélessége kb 7 cm

Anyaga: 100 % pamutvászon

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PekePakk – a kézipoggyász rendszerező kisgyerekes családoknak” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.